top of page

Sydjysk Sparekasse bruger Maskotten.dk

Sydjysk sparekasse er en ny bank, som er opstået efter fusion mellem Frøs Sparekasse og Broager Sparekasse i efteråret 2023.


Inden fusionen var Maskotten.dk tilknyttet en fast aftale med Broager Sparekasse om at udfylde banken skøre og sjove isbjørn, Maliq. Aftalen er fortsat i den nye bank.


Hvad bliver Maliq brugt til?


Maliq har tidligere været udfyldt af ung-arbejdere og lignende, men er siden 2018 blevet udfyldt af Maskotten.dk.


Maliq optræder i dag til alle hjemmekampe for Sønderjyske Herrehåndbold, da Sydjysk Sparekasse er hovedsponsor. Banken har efter aftaleindgåelsen med Maskotten.dk oplevet en langt større synlighed og stor positiv feedback fra miljøet omkring håndboldklubben. Maliq er ligeledes blevet en anerkendt figur i det lokale miljø og kan blandt andet opleves til ringriderfestivalen hver sommer.


Det specielle ved Maliq


Maliq er produceret som en Atletisk Maskot, hvilket betyder, at han har gode muligheder for at bevæge sig. Det giver mulighed for at lave akrobatik, cykle på et-hjulet cykel og kommer rundt alene.


Opbygning af karakteren


At opbygge en karakter til et fast publikum kræver et stort stykke arbejde, som bliver holdt ved lige. Publikum skal "lære" at maskotten har noget på hjertet. Derfor er der brugt meget tid på at planlægge, øve og udføre indslag i forbindelse med kampafvikling i SønderjyskE Herrehåndbold.Ny bank - ny maskot?


Maliq har i første omgang fået lov til at følge med over i den nye bank, ligesom isfuglen fra Frøs sparekasse og fik lov til at følge med. Nu er det spændende om de for lov til at blive eller om der kommer til at ske en forvandling med maskotterne i løbet af 2024.?

Comentarios


bottom of page