top of page

DR bruger Maskotten.dk

Opdateret: 7. dec. 2023

I de seneste år er maskotter blevet en større og mere udbredt ting - og den vogn er DR (Danmarks Radio) nu også hoppet med på.


Mange kender efterhånden Ramasjang universet, som blev lanceret i 2013. For et par år siden blev endnu et univers tilføjet. Et univers som kaldes Minisjang og som henvender sig til de alleryngste børn.


I forbindelse med lanceringen af Minisjang fik Tine Kej til opgave at skabe en hyggelig frontfigur til universet - det blev til pindsvinet Børste.


I de første par år levede han en tryg tilværelse på skærmen, men siden 2022 har han også været at finde som maskot ude i den virkelige verden.


I efteråret 2023 kom det længeventede maskot-show, som tager de bedste sange fra Minisjang og fortryller børn i 30 minutter.


Efter showet kan børn (og voksne) komme helt tæt på og møde Børste, som giver high-fives, krammere og deler postkort ud.

Det får DR ud af maskotten

Udover den kommercielle del I at sælge maskotter til events, shoppingcentre og virksomhedsarrangementer, så kommer DR også helt ud til deres målgruppe.


Med en flot og levende maskot, giver DR børn og voksne gode oplevelser med hjem. Oplevelser som hænger ved og gør, at folk er tilbøjelige til at vælge DRs programmer, næste gang de skal se børnefjernsyn derhjemme.Maskotten.dks rolle


Maskotten.dk har via samarbejdet med www.maskotpromotion.dk, stået for udvikling og produktionen af Børste som maskot.


Efter skabelsen har Jakob (fra Maskotten.dk) også været den ansvarlige for at udfylde dragten til Meet and Greets i hele Danmark.


I efteråret 2023 blev opgaven endnu mere omfangsrig, da maskotshowet skulle udvikles. I den proces kom Maskotten.dk med inputs til, hvad der er muligt/umuligt i maskotdragten, samt hvilke praktiske overvejelser der skal tages hensyn til.

Som en del af aftalen med DR, står Maskotten.dk for at koordinere med spillestederne, transportere showet rundt (i egen varevogn) og alt den almindelige rengøring samt praktik der er forbundet med at tunere rundt med et show. Det er altså en fuld pakke, som DR får med brugen af Maskotten.dk.Se mere fra Minisjang lige her: https://www.dr.dk/drtv/minisjang


Comments


bottom of page